Tìm kiếm tài liệu miễn phí

Đề thi khảo sát chất lượng đầu năm lớp 9 năm 2017-2018 môn Tiếng Anh trường THCS Vĩnh Tường

Đề thi khảo sát chất lượng đầu năm lớp 9 năm 2017-2018 môn Tiếng Anh trường THCS Vĩnh Tường giúp các bạn rèn luyện kĩ năng làm bài, nắm vững cấu trúc ngữ pháp và kiến thức từ vựng của mình. Đề thi có đáp án chi tiết kèm theo sẽ giúp các em học sinh ôn tập các dạng bài tập tiếng Anh chuẩn bị cho bài thi khảo sát chất lượng đầu năm. Mời quý thầy cô và các bạn cùng tham khảo đề thi.



Đánh giá tài liệu

0 Bạn chưa đánh giá, hãy đánh giá cho tài liệu này


  • 5 - Rất hữu ích 0

  • 4 - Tốt 0

  • 3 - Trung bình 0

  • 2 - Tạm chấp nhận 0

  • 1 - Không hữu ích 0

Mô tả

PHÒNG GD&ĐT VĨNH TƯỜNG TRƯỜNG THCS TT VĨNH TƯỜNG ĐỀ KSCL ĐẦU NĂM HỌC 2017-2018 Môn : Tiếng anh 9 (Thời gian làm bài: 45 phút) A. PHẦN TRẮC NGHIỆM: (40 câu: 8,0 điểm) Choose the word A, B, C or D whose underlined part is pronounced differently from the others. 1. A. reply B. baggy C. candy D. lovely 2. A. stopped B. laughed C. watched D. stayed 3. A. reduce B. impress C. prevent D. receive Choose the word A, B, C or D which is stressed differently from the others. 4. A. notice B. divide C. depend D. collect 5. A. religion B. minority C. primary D. material Choose the option A, B, C or D which best completes each of the following sentences. 6. He will be in Singapore from Monday _________ Thursday. A. in B. between C. on D. to 7. A great deal of tea __________ in England everyday. A. drinks B. is drunk C. drink D. are drunk 8. It was _________ a boring film that I left before the end. A. so B. too C. very D. such 9. She asked me if I ________ to school by bicycle every day. A. go B. going C. went D. will go 10. That book ___________ in the library. A. can find B. can be found C. finds D. will find 11. Nga is hungry _________ she hasn’t eaten all day. A. because B. so C. but D. and 12. It is nearly 3 months _________he visited his parents. A. while B. during C. since D. when 13. Mathematics is a ____________ subject in school. A. easy B. compulsory C. unimportant D. choice 14. We have a meeting ____________7.30 a.m and 11 a.m. A. at B. after C. before D. between 15. My brother used __________ heavily, but he doesn’t smoke any longer. A. to smoke B. to smoking C. smoke D. smoking 16. John: “Would you mind if I turned off the light?” Mark: “________.” A. Yes, I don’t mind B. No, I wouldn’t C. No, I don’t mind D. Yes, I wouldn’t 17. Wearing __________encourages students to be proud of their school. A. casual clothes B. uniforms C. T- shirt D. jeans 18. I am always busy. I wish I _________ more time to look after my family. A. am having B. have C. had D. was having 19. I look forward to ________ from you and _________ good response from your company. A. hearing/ seeing B. hear/ seeing C. hearing/ see D. hear/ see 20. This is the first time I ________ such an interesting film. A. see B. saw C. have seen D. was seeing 21. The doctor _________me not to stay up too late at night. A. advised B. suggested C. insisted D. forced 22. His house looks very large and beautiful. It is _________house. A. a seven-room B. a seven-rooms C. seven room D. seven rooms 23. It's very hot today. I wish I _________on the beach now. A. am B. was C. were D. had been 24. We are____________when the New Year's Eve is coming very near. A. excitement B. excitedly C. excited D. exciting 25. My father asked us _________too much time playing computer games. A. not to spending B. did not spend C. not to spend D. to not spent Read the following passage and then choose the option A, B, C or D to fill in each of the blanks. It's important (26) ________ well, especially when you're students. If you are at (27) _________, you may go home for lunch, and have a cooked meal of (28) __________or fish and vegetables. Or perhaps you take some food with you to school, and eat it in the (29) ________. A chicken and lettuce sandwich, with some fresh (30) __________, would be a light but healthy lunch. Many people around the world eat plain, (31) ___________rice two or three times a day. (32) ______ often don't eat well when they're (33) ______for an exam - they eat chocolate and drink lots of black coffee! And by the way, doctors say everybody should start the day with a healthy (34) _________. It's also good for you to drink (35) _________ of water right through the day. 26. A. eats B. to eat C. eating D. have eaten 27. A. school B. primary C. office D. class 28. A. cheese B. meat C. fruit D. seafood 29. A. timetable B. classroom C. lesson D. lunchtime 30. A. lemons B. fruit C. chicken D. pea 31. A. boiled B. baked C. grilled D. roast 32. A. Teachers B. Professors C. Students D. Boys 33. A. listening B. reading C. writing D. revising 34. A. dinner B. breakfast C. lunch D. supper 35. A. lot B. lots C. many D. much Read the following passage and choose the option A, B, C or D to answer the following questions. If you are invited to someone's house in America for dinner, you should bring a gift, such as a bunch of flowers or a box of chocolates. If you give your host a wrapped gift, he or she may open it in front of you. Opening a present in front of the gift-giver is considered polite. It shows that the host is excited about receiving the gift and wants to show his or her appreciation to you immediately. Even if the host doesn't like it, he or she will tell a "white lie" and say how much they like the gift to prevent the guest from feeling bad. If your host asks you to arrive at a particular time, you should not arrive exactly on time or earlier than the expected time, because this is considered to be potentially inconvenient and therefore rude, as the host may not be ready. 36. Why shouldn't you arrive exactly on time if you are invited to a dinner at a particular time? - Because …………………………………. A. the host may not be ready. B. the host is not at home. C. you are impolite. D. you go there by bus. 37. When should you arrive if you are asked to arrive at a particular time? A. earlier than the expected time B. exactly on time C. later than the expected time D. very late 38. Opening a present in front of the gift-giver is considered …….....…. A. polite B. impolite C. bad D. good 39. What will the host do if he or she doesn't like the present? A. tell a "white lie". B. say how much they dislike the present. C. prevent the guest from being happy. D. All of them. 40. What should you bring if you are invited to someone's house in America for dinner? A. books B. gift C. wine D. fruit B. PHẦN TỰ LUẬN (2,0 điểm) I. SENTENCE TRANSFORMATION Question I. (1.0 pt) Complete the second sentence so that it has a similar meaning to the first one. 1. Hoa got bad marks because she didn’t study hard. Hoa didn’t ___________________________. 2. She began to work for a national bank last month. She has _____________________________. 3. My brother doesn’t have a new computer. If only ______________________________. 4. “How often do you play volleyball, Nga?” asked he. He asked ____________________________. 5. People have used the Internet all over the world. The Internet __________________________. Question II. (1.0 pt) Put the words in the correct order to make meaningful semtemces. 1. about / to / the / What / cinema / going / tonight /? -> ___________________________________________________________ 2.should / placed / Matches / be / children / out of / reach of /. -> ________________________________________________________________ 3.at / six / It / o'clock / to / began / rain /. -> ________________________________________________________________ 4.my / lazy / daughter / weren’t / I / wish /. ->_________________________________________________________________ -------------------------HẾT-------------------------Cán bộ coi thi không giải thích gì thêm TRƯỜNG THCS TT VĨNH TƯỜNG ĐỀ KHẢO SÁT HỌC SINH LỚP 9 (LẦN 1) NĂM HỌC 2017 - 2018 MÔN: TIẾNG ANH (Thời gian làm bài: 45 phút, không kể thời gian giao đề) I. PHẦN TRẮC NGHIỆM (40 câu x 0,2 = 8,0 điểm) 1. A 2. D 3. B 4. A 5. C 6. D 7. B 8. D 9. C 10. B 11. A 12. C 13. B 14. D 15. A 16. C 17. B 18. C 19. A 20. C 21. A 22. A 23. C 24. C 25. C 26. B 27. A 28. B 29. D 30. B 31. A 32. C 33. D 34. B 35. B 36. A 37. C 38. A 39. A 40. B B. PHẦN TỰ LUẬN (2 điểm) I. SENTENCE TRANSFORMATION (0,5 điểm) Question II. (1.0 pt) Complete the second sentence so that it has a similar meaning to the first one. 1. Hoa didn’t study hard, so she got bad marks. 2. She has worked for a national bank since last month. 3. If only my brother had a new computer. 4. He asked Nga how often she played volleyball. 5. The Internet has been used all over the world. Question II. (1.0 pt) Put the words in the correct order to make meaningful semtemces 1-> What about going to the cinema tonight ? 2-> Matches should be out of reach of children 3. -> It began to rain at six o’clock 4-> I wish my daughter weren’t lazy

Tài liệu cùng danh mục Đề thi - Kiểm tra

Đề thi thử THPT Quốc gia lần 1 năm 2018 môn Lịch sử - Sở GD&ĐT Nghệ An - Mã đề 308

Vận dụng kiến thức và kĩ năng các bạn đã được học để thử sức với “Đề thi thử THPT Quốc gia lần 1 năm 2018 môn Lịch sử - Sở GD&ĐT Nghệ An - Mã đề 308” này nhé. Thông qua đề kiểm tra giúp các bạn ôn tập và nắm vững kiến thức môn học. Mời các bạn cùng tham khảo!


Đề thi KSCL lần 3 môn Toán lớp 10 - THPT Đồng Đậu - Mã đề 204

Để giúp các bạn học sinh củng cố lại phần kiến thức đã học, biết cấu trúc ra đề thi như thế nào và xem bản thân mình mất bao nhiêu thời gian để hoàn thành đề thi này. Mời các bạn cùng tham khảo Đề thi KSCL lần 3 môn Toán lớp 10 - THPT Đồng Đậu - Mã đề 204 dưới đây để có thêm tài liệu ôn thi.


Đề thi thử THPT Quốc gia môn Hóa học năm 2017 - Sở GD&ĐT Bắc Ninh - Mã đề 220

Đề thi thử THPT Quốc gia môn Hóa học năm 2017 - Sở GD&ĐT Bắc Ninh - Mã đề 220 sẽ giúp các bạn biết được cách thức làm bài thi trắc nghiệm cũng như củng cố kiến thức của mình, chuẩn bị tốt cho kì thi sắp tới. Mời các bạn tham khảo.


Đề Thi Tốt Nghiệp Toán 2013 - Phần 6 - Đề 8

Tham khảo đề thi - kiểm tra 'đề thi tốt nghiệp toán 2013 - phần 6 - đề 8', tài liệu phổ thông, toán học phục vụ nhu cầu học tập, nghiên cứu và làm việc hiệu quả


Đề thi chọn học sinh giỏi lớp 9 môn: Toán (Năm học 2012-2013)

Đề thi chọn học sinh giỏi lớp 9 môn: Toán năm học 2012-2013 phục vụ cho các bạn học sinh tham khảo nhằm củng cố kiến thức môn Toán trung học phổ thông, luyện thi tốt nghiệp trung học phổ thông và giúp các thầy cô giáo trau dồi kinh nghiệm ôn tập cho kỳ thi này. Hy vọng đề thi phục vụ hữu ích cho các bạn.


ĐỀ THI TỐT NGHIỆP SỐ 3 MÔN VẬT LÝ

Tham khảo tài liệu 'đề thi tốt nghiệp số 3 môn vật lý', tài liệu phổ thông, ôn thi đh-cđ phục vụ nhu cầu học tập, nghiên cứu và làm việc hiệu quả


Đề thi thử THPT Quốc gia môn Toán năm 2017-2018 - THPT Lê Văn Thịnh

Sau đây là Đề thi thử THPT Quốc gia môn Toán năm 2017-2018 - THPT Lê Văn Thịnh. Mời các bậc phụ huynh, thí sinh và thầy cô giáo cùng tham khảo để để có thêm tài liệu phục vụ nhu cầu học tập và ôn thi. Chúc các bạn đạt kết quả cao trong kỳ thi sắp tới.


Đề kiểm tra HK 2 môn Vật lí lớp 12 năm 2017-2018 - THPT Lương Phú - Mã đề 798

Mời các bạn học sinh tham khảo Đề kiểm tra HK 2 môn Vật lí lớp 12 năm 2017-2018 - THPT Lương Phú - Mã đề 798 tài liệu tổng hợp nhiều đề thi khác nhau nhằm giúp các em ôn tập và nâng cao kỹ năng giải đề. Chúc các em ôn tập hiệu quả và đạt được điểm số như mong muốn!


Đề thi Olympic truyền thống 30/4 lần thứ XVII lớp 11 năm 2011 môn Toán - Trường THPT Chuyên Lý Tự Trọng

Gửi đến các bạn Đề thi Olympic truyền thống 30/4 lần thứ XVII lớp 11 năm 2011 môn Toán - Trường THPT Chuyên Lý Tự Trọng giúp các bạn học sinh có thêm nguồn tài liệu để tham khảo cũng như củng cố kiến thức trước khi bước vào kì thi. Mời các bạn cùng tham khảo tài liệu.


Đề ôn thi tốt nghiệp trung học phổ thông môn toán - Đề 18

Tham khảo đề thi - kiểm tra 'đề ôn thi tốt nghiệp trung học phổ thông môn toán - đề 18', tài liệu phổ thông, toán học phục vụ nhu cầu học tập, nghiên cứu và làm việc hiệu quả


Tài liệu mới download

Từ khóa được quan tâm

Có thể bạn quan tâm

Bộ sưu tập

Danh mục tài liệu